Busreglement

– Hou de bus netjes : geen frieten, hotdog of ijs in de bus – GEEN ETIKETTEN op de vensters plakken – Gooi het afval in de daarvoor voorziene plastic zakjes, zo voorkomt je een varkensstal en zijn de mensen   die de bus moeten opruimen ook sneller aan een frisse pint toe.

– Denk aan de dames en GA ZITTEN op de WC, anders is de WC enkel voor de dames toegelaten.  – Door dronkenschap ziek worden in de bus met de nodige gevolgen 15 euro boete. – De mensen die in de bus werken, doen dit om jullie te dienen, niet voor hun plezier. Daarom geduld en respect tonen kan geen kwaad, ook in uw voordeel.

– Rookverbod in de bussen. – Bij stopplaatsen van de bus wordt verwacht dat je eerlijk bent en in de winkels betaald wat je meeneemt. – Indien er met kleine busjes gereden wordt, wordt er van de bestuurder verwacht dat hij rijdt volgens de    verkeersregels en rekening houdt met de passagiers.

– Verboden om sterke drank, wapens en drugs in de bus te brengen en/of gebruiken. – De chauffeur van de bus heeft het laatste woord in samenspraak met de bestuursmensen.

De prijzen:

Contanten:

 Leden Niet-leden
Volwassene  9€ 12€
 Jongeren -21 7€ 10€
 Jongeren -16 6€ 7€
 Bestuur 5€

Buskaarten (10 ritten):  enkel voor leden, deze zijn voor onbepaalde duur geldig

 Volwassene  75€
 Jongeren -21  60€
 Jeugd -16  50€
 Bestuur  50€
Busabonnementen  (Home of All Inn)
Home All-in
 Vowassene   160 €  310 €
 Jongeren -21   135 €  260 €
 Jongeren -16   110 €  200 €
 Bestuur   105 €
Consumptieprijzen : Bier en diverse frisdranken: 1,25€ Broodjes: 1,00€